Haan optiek

Stein

Haan Optiek

Haan Optiek is al vanaf 1975 een begrip in Stein door de uitstekende service en garantie, gediplomeerde vakmensen en een uitgebreidecollectie monturen en producten. Met ons team (Jurgen, Oumaima, Laura, Hans en Mark) willen wij u graag van dienst zijn.

Bij Haan Optiek vindt u op het gebied van de oogmeetkunde de modernste apparatuur omdat wij de hoogste  eisen stellen aan de kwaliteit van een deskundige oogmeting. Bovendien volgen wij de laatste trends en ontwikkelingen wat betreft (zonne)brillen en contactlenzen. Loop gerust eens binnen bij Haan Optiek om te zien wat de mode te bieden heeft.

Bij ons staat oogzorg voorop. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde apparatuur en technieken garanderen wij de hoogste matevan service en kwaliteit. Een (zonne-)bril of contactlenzen zijn ook echte gezichtsbepalers. Een onmisbare accessoires en onderhevig aan de laatste trends op modegebied.

Wij hebben de collectie die uw persoonlijke voorkeuren onderstrepen en uw uiterlijk accentueren. Vakkennis, persoonlijke aandacht en ouderwets goede service: dat zijn de eigenschappen die er samen voor zorgen dat wij u de beste oogzorg kunnen bieden!

Bij ons kunt u ook terecht voor de batterijen en onderhoudsproducten voor uw hoortoestel.

Haan optiek

Adres

Raadhuisplein 55 Stein


(plan route of kopieer adres)

Volg ons op

Telefoonnummer

046 433 33 33

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
maandag Gesloten
dinsdag 9:30 tot 18:00
woensdag 9:30 tot 18:00
donderdag 9:30 tot 18:00
vrijdag 9:30 tot 18:00
zaterdag 9:30 tot 17:30
zondag Gesloten