Lokaal kerstcadeau

De SteinPas als kerstcadeau

Het einde van het jaar is een mooi moment om je waardering te tonen voor medewerkers en relaties. Naast het traditionele kerstpakket is de cadeaukaart een populair geschenk. En dit jaar maak je elke ontvanger blij met een unieke SteinPas. Hiermee kiezen je medewerkers, collega’s of relaties zelf het cadeau dat het beste bij hen past. Maar nog belangrijker je geeft jouw medewerkers, collega’s of relaties echt die lokale beleving.

Nog meer keuze met Cadeaux à la Carte

Voor nog meer keuzevrijheid combineer je de SteinPas met Cadeaux à la Carte. Dit online keuzecadeau biedt een ruim aanbod voor de muziekliefhebber, de keukenprins(es) en de klusser. Maar ook voor de wereldreiziger, de sportieveling en die collega met groene vingers. Kortom: er is voor elk wat wils.

Het online assortiment van Cadeaux à la Carte is de perfecte aanvulling op het lokale aanbod van de SteinPas. Met één cadeaukaart kunnen ontvangers terecht bij plaatselijke ondernemers én in de webshop.
Het ultieme keuzecadeau.

Steinpas-kerstcadeau

De kracht van een lokaal kerstgeschenk

De SteinPas is een sympathiek alternatief voor alle landelijke cadeaukaarten. Shoppen bij je favoriete kledingwinkel, een boeketje kopen bij de bloemist om de hoek of lekker uit eten in je lievelingsrestaurant. Tegelijkertijd steun je de ondernemers die Stein zo leuk maken.

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen

Kies je voor Cadeaux à la Carte, dan kies je voor ontzorging. Eenmaal besteld heb je geen omkijken meer naar je kerstgeschenk. De cadeaukaarten worden tijdig geleverd in een feestelijke envelop, giftbox of als digitale voucher via e-mail. Met hun unieke code loggen je medewerkers en relaties in op de webshop om hun favoriete geschenk, activiteit of uitje te kiezen.

Lokaal heeft het allemaal

Op dit moment kun je met de SteinPas terecht bij ruim 60 verschillende winkels, horeca en wellness. Genoeg keuze om je lokale kerstcadeau goed te besteden. Er is echt voor ieder wat wils.

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van de LEV-pas als Kerstgeschenk? Jurjen vertelt je er graag meer over. Neem contact met hem op: