Aansluiten bij de SteinPas

Voordelen voor ondernemers

De SteinPas zorgt voor meer inkomsten op korte en lange termijn. 

Als ondernemer benut je natuurlijk alle mogelijkheden om je omzet te laten groeien. Sluit je als lokale ondernemer aan en profiteer van het mechanisme om de te besteden gelden vast te houden en rond te laten gaan binnen Stein.

Consumenten met de SteinPas komen dan ook bij jou winkelen, eten, drinken, laten verzorgen en ontspannen. Met de SteinPas krijg je meer traffic, zichtbaarheid en kans op omzet.

Het verzilveren gaat via de CityID Checker app/web of via een koppeling met je kassa en pinterminal.

Extra kansen voor lokale ondernemers

Is dit alles? Nee … maar dit is wel het begin!

De mogelijkheden van de SteinPas gaan veel verder dan alleen lokale cadeaubon. Maar we beginnen hier nu wel mee. De SteinPas brengt ondernemers in Stein extra omzet en geeft ze een lokaal alternatief op de landelijke en online cadeaukaarten.

Met de SteinPas spelen we ook in op de trend ‘support lokaal’. Natuurlijk wordt de SteinPas niet alleen bij consumenten onder de aandacht gebracht.

Wist je dat:

  • 80% van de consumenten méér uitgeeft in de winkel dan de waarde van de lokale cadeaukaart?
  • En dat 54% zelfs € 43,- gemiddeld meer uitgeeft dan de waarde op de cadeaukaart?
  • Consumenten sneller de intentie hebben om terug te komen na het gebruik van de lokale cadeaukaart?

Aansluiten is heel simpel

In een paar stappen ben je aangesloten bij de SteinPas en profiteer je van de lokale gelden die rond gaan via deze lokale cadeaukaart.

 

Kosten SteinPas

De kosten voor de introductie van de pas worden gedekt door investeringen van de Gemeente Stein, het Ondernemersfonds Stein en Groupcard BV. Meedoen is voor jou als lokale ondernemer in ieder geval tot 31-12-2024 helemaal gratis.

Interesse?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. We helpen je graag verder!